10 معجزه مصرف سیر قرمز آذرشهر را بدانید

سیر نوبیا یک سیر بسیار خاص است که پوستی قرمز دارد و سرشار از مواد مفید است، این سیر با طعم و مزه بارزتر، دارای بالاترین درصد آلیسین در بین انواع مختلف سیر است.

بیایید سیر قرمز آذرشهر و خواص آن را بشناسیم.

سیر قرمز نوبیا سیر خاصی است که تونیک پیازها به رنگ قرمز شدید است که این نام از آن گرفته شده است.

این سیر در نوبیا، که کسری از Paceto در Trapani است، رشد می کند، جایی که به طور سنتی، از زمان تولد این روستا در سال 1500، روش های پرورش این سیر با پوست قرمز خاص به دست آمده است.

بخش نوبیا به عنوان “دهکده سیر” نیز شناخته می شد، دقیقاً به این دلیل که این محصول نمونه ای از آن منطقه بود.

هنوز هم امروزه کشت سیر به روش سنتی از انتخاب پیاز برای کاشت تا برداشت و خشک کردن برای حفاظت صورت می گیرد و هر مرحله از کشت آن با توجه به احترام به محیط زیست و خود محصول به صورت دستی انجام می شود.

سیر نوبیا، که به عنوان سیر قرمز از Paceto یا Trapani نیز شناخته می شود، در لیست محصولات با نام حفاظت شده مبدا (D.O.P.) ثبت شده است و به رسمیت شناخته شده با برند از کیفیت برخوردار شده است که محصول و سنت آن را افزایش می دهد.

کلمه “همه” به معنای تند است و این به ما یادآوری می کند که سیر طعمی قوی و تند دارد.

به طور خاص، سیر نوبیا سرشار از آلیسین است که ماده ای است که به سیر طعم می دهد و بنابراین طعم آن بسیار بیشتر از سیر سفید معمولی است.

سیر قرمز نوبیا از 12 حبه تشکیل شده است که با پوستی قرمز پوشانده شده است که به آن تونیک داخلی می گویند، در حالی که تونیک خارجی که تمام پیازها را احاطه کرده است در هر صورت سفید باقی می ماند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.